U bevindt zich hier: HomeNieuws genealogieGeneanet

Jesse Reijnen

jessseOp 13-03-2015 is de familie van der Molen uitgebreid met een jongentje. Zijn naam is Jesse, zoon van Robbert Reijnen en Michelle van der Molen. Jesse is geboren om 19:05 uur in het hebammenpraxis te Emmerich. Lengte 54 cm en 3860 gram.

Namens www.vdrmolen.com, van Harte Proficiat!

Nieuwsflitsen

Een mogelijke verhuizing van het Terneuzense archief naar het Zeeuws Archief in Middelburg stuit niet alom op een ‘njet’ bij heemkundige organisaties in Terneuzen.

Het Terneuzense archief zit met achterstallig onderhoud en moet worden gedigitaliseerd. Twee toekomstplannen liggen op tafel: het in eigen huis aanpakken of verkassen naar...

Lees meer...

van der Molen en Winschoten

Begin 18e eeuw stonden in de gemeente Winschoten 13 molens. In de loop van de jaren zijn door diverse oorzaken, zoals industrialisatie, de aantallen flink gereduceerd. Winschoten heeft op haar grondgebied nog drie monumentale molens staan, te weten Berg, Dijkstra en Edens. Deze molens zijn eigendom van de gemeente en worden beheerd door vrijwillige molenaars. Alle drie de molens staan in het centrum van Winschoten. Van deze 3 molens is ieder geval bekend, dat géén van onze voorouders eigenaar is geweest.

Go to top