U bevindt zich hier: HomeNieuws genealogieGenealogisch algemeen nieuws

WieWasWie-knop in GensDataPro

De Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV)  heeft onlangs een nieuwe versie van het genealogische computerprogramma GensDataPro uitgebracht. In de nieuwe versie van GensDataPro (2.9.8.5) bevat een speciale WieWasWie-knop waarmee het mogelijk is om documentdetails van WieWasWie automatisch over te laten nemen vanuit de URL van een document op WieWasWie.

Alle in op de documentdetailpagina vermelde personen en relaties worden met 1 muisklik in GensDataPro aangemaakt,  evenals de bron met  bronkoppelingen naar de genoemde personen.

Deze functionaliteit bood GensDataPro eerder al aan voor Genlias en is nu dus beschikbaar voor de aktes van de burgerlijke stand, dtb-registraties, bevolkingsregister en memories van successie op WieWasWie.

 

Gensdatapro

Lees meer http://wiewaswieblog.nl/2013/09/wiewaswie-knop-in-gensdatapro/

Nieuwsflitsen

Een mogelijke verhuizing van het Terneuzense archief naar het Zeeuws Archief in Middelburg stuit niet alom op een ‘njet’ bij heemkundige organisaties in Terneuzen.

Het Terneuzense archief zit met achterstallig onderhoud en moet worden gedigitaliseerd. Twee toekomstplannen liggen op tafel: het in eigen huis aanpakken of verkassen naar...

Lees meer...
Go to top