24 Sept | Stamboomcafé CBG over WieWasWie

stamboomcafe-sept-24-400 Titel: 24 Sept | Stamboomcafé CBG over WieWasWie
Locatie: CBG, Den Haag
Datum: 2013-09-22
Starttijd: 16:00
Eindttijd: 18:00

Link: Klik hier

Beschrijving: Op dinsdag 24 september vindt bij het CBG in Den Haag van 16.00 – 18.00 uur het eerste Stamboomcafé van dit seizoen plaats.

Het Stamboomcafé zal zoals gebruikelijk worden geopend met een korte presentatie door een gastspreker. Deze keer zijn dat Hester van der Velde en Judith Moortgat. Zij spreken over WieWasWie, dat nu ruim een jaar geleden online kwam. Hester en Judith blikken terug én vooruit, en geven daarmee een kijkje achter de schermen van WieWasWie.

Na het openingspraatje krijgen de cafébezoekers de gelegenheid elkaar te ontmoeten, nieuwe kennissen op te doen, oude contacten aan te halen, informatie uit te wisselen, CBG-medewerkers te spreken, enzovoort.

Lokatie: CBG, Beresteynzaal, Prins Willem Alexanderhof 22, 2592 BE Den Haag. (Dat is naast het Centraal Station, uitgang perron 12.).

Toegang en eerste consumptie zijn gratis. Zegt het voort !
Komt u naar het Stamboomcafé, laat dat dan even weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zonder accent), o.v.v. de datum.

Starttijd: 16:00
Datum: 2013-09-22
Eindttijd: 18:00

Lees meer http://wiewaswieblog.nl/2013/09/24-sept-stamboomcafe-cbg-over-wiewaswie/

Nieuwsflitsen

Een mogelijke verhuizing van het Terneuzense archief naar het Zeeuws Archief in Middelburg stuit niet alom op een ‘njet’ bij heemkundige organisaties in Terneuzen.

Het Terneuzense archief zit met achterstallig onderhoud en moet worden gedigitaliseerd. Twee toekomstplannen liggen op tafel: het in eigen huis aanpakken of verkassen naar...

Lees meer...
Go to top